Bloggers ipod

Jag ska uppdatera min bloggipod med ny musik. Vad vill ni höra ?
Vill ni ha en annan design på den?
Säg vad du tycker .

Snarast möjligt !
With Love
T.

LARS WINNERBÄCK 2008

Lars Winnerbäck igår var helt jävla fantastisk. Hela dagen, kvällen och natten var underbar.
Det tackar jag för, alla er som jag träffade igår.
FRAMFÖR ALLT: TACK PAPPA FÖR ATT DU BETALADE BILJETTEN, PLUS ATT DU KÖPTE EN LARS WINNERBÄCK TRÖJA UTAN ATT JAG VISSTE DET! <3
Tack allihop, det var en obeskrivlig känsla
Och en dag jag aldrig, aldrig någonsin kommer glömma .


Psst. .. Under sexualundervisningen av Cissi och Nour, så tyckte jag, att jag också hade kunnat fått en kondom.
Eller ja, några iallafall.

LW

Laaaaaaaars Winnerbäääckk om några timmar :D Rätt.. många timmar . INSLÄPP 17.00 !
Så jääääävla pepp .

Antes morsa är tydligen skum.

Ante! säger:
sovit tills morsan nyss kom och väckte mig och började prata om sockerbönor -.-

Läs inlägget om plastikkirurgi på min blogg ! säger:

So..cker.. bönor?

Läs inlägget om plastikkirurgi på min blogg ! säger:

mitt i alltihop? xD

Ante! säger:
mm

Ante! säger:
hon är skum


Ursäkta, men jag dog lite där. Hahhaha xD

Plastikoperationer ?

Är det att lyckas när man syns i Café? Är det att lyckas, när man får sitta i tv-intervju för något s.k fjortisprogram om hur man ångrar sig att man opererade brösten, om hur nöjd man är med vissa bilder i vissa tidningar?
Är det att lyckas när folk världen över ser en som ett objekt, ett foto i en tidning, en kropp som folk kan sitta och kåta upp sig till ?

D
et är många tjejer idag som har idoler. Idoler som inte riktigt... är bra idoler. Idoler var midjemått mäter under normalt, med bröst pushade med silikon, läppar plumpade med botox och överkonsumtion av läppglans.
Ofta vill man efterlikna sina idoler, och hur bra är det att efterlikna en sådanhär människa?
Man börjar med att känna sig fet. Man ser i tidningar och på tv hur smala och söta dom här små Barbie-dockorna är, (förlåt för uttrycket, men ärligt talat så börjar vissa av dessa "idoler" likna barbies.) och sedan ser man ner på sig själv. Flickorna kan ha helt normala kroppar, ha en bra vikt med ett bra BMI, men enligt tv och tidningarna, så är de feta. Du vet likaväl som jag att det är såhär många tänker, de ser sig själv som feta när de jämför sig med dessa plastikopererade flickor.
Samtidigt menar jag inte att det är dåligt med plastikoperationer. Natasha Peyre berättade om sig själv och sina bröst på tv-programmet Dolce Vita, och hon sa något i stil med att, hon måde så dåligt över att hon kände sig platt då hennes bröst inte var särskilt "utvecklade", eller som hon sa, att de var små. Hon tjatade och tjatade om att få operera sina bröst, och när hon fyllt 16 började hennes pappa att ge med sig, då han såg att hans dotter mådde så dåligt över hur hon såg ut. Natashas mamma var dock helt emot idén. När Natasha fyllde 17 år gick hennes pappa med på att betala en plastikoperation för hans dotters bröst.
Hade Natasha väntat med operationen, om hon tänkt på det idag när hon är runt 22 år, så vet hon inte säkert om hon hade opererat sina bröst.
Förr användes plastikoperationer mest till att "rätta till" personers kroppar som varit med om te.x olyckor, eller haft någon medfödd sjukdom och så vidare, idag verkar det faktiskt vara så att det främst utförs plastikoperationer för förbättringar på kroppar som redan ser vackra ut , och är normala. Det är ju på ett sätt faktiskt ganska bra att den här möjligheten finns, att finns det folk som mår dåligt, verkligen mår dåligt över hur de ser ut, så finns det hjälp att få, via dessa operationer. Det är även bra på ett annat sätt, att detta finns, då det sker olyckor och finns sjukdomar som kan förändra kroppens utseende drastiskt, där har man då en chans att se "okej" ut igen, via en plastikoperation. Plastikoperationer är alltså ett sorts hjälpmedel. Ett dyrt sådant.
Men allting har negativa sidor. Tänk på bieffekterna och riskerna man tar när man genomgår en plastikoperation. Det är en väldigt smärtsam process, när ärren ska läka och svullnader ska gå ner och så vidare, det är väldigt höga infektionsrisker, och ibland vet man inte hur huden reagerar på dessa operationer. Ibland händer det att operationer eller själva läkningsprocessen går fel, en operation är aldrig förutsägbar ! I dessa fall kan jag säga, att resultatet inte blir vackert. Ärr kan bli infekterade och bli riktigt ordentligt äckliga, och förstöra hela området kring ärret. Man har sett där läppförstoringar gått fel, och läpparna ser ut som om de blivit stuckna av en svärm med getingar, och läpplinjerna blir sneda och man kan få sprickor och så vidare, och så vidare. Kan det gå så illa på grund av ett ynka litet läppingrepp, så kan ni ju gissa hur illa det kan gå, när man genomgår större ingrepp ?
Sen har vi ju det här med flickornas stora idoler. Brösten som blir allt större och större, läpparna som plumpas, alla rynkor som försvinner spårlöst med lite hjälp av några sprutor botox, midjorna och magarna som liksom, försvinner in i tomma intet, - eller inte. De åker ut genom en slang, ner i en tillbringare. Med rent fett i. Fettet som man ska ha kvar, (sålänge man inte lider av fetma eller övervikt, då hjärtat inte mår så bra av för mycket fett.) sugs liksom ut , och bort. Många tränar ju även bort sina magar och midjor och allt "onödigt" (enligt dem) fett. Visst är det bra med träning, men som många gör, svälter sig och tränar stenhårt, är ingen bra kombination. Det finns något som heter äta nyttigt och utföra lagomt mycket med motion, sådana som tränar på elit, hårdtränar ju , men inga särskilt många av dagens "Living Barbiedolls" är elitidrottare, de skaffar oftast en personlig tränare som lär dem hälsosam motion, vilket även vi enskilda individer kan göra. Dock är bröstförstoringar, läppförstoringar, ansiktslyft och annan liknande "fixplastikkirurgi" inget som kan göras med hjälp av bra mat, motion och träning.
Försök iallafall att tycka om er själva, i spegeln, se extra åt det ni är nöjda med på er kropp. Ljug inte för er själva nu, ni vet lika väl som jag att sanningen är, alla ser någonting på sin kropp som de är lite mer nöjda med.

Vad tycker ni om plastikoperationer?

Linnea Öhman - 15 År:
Jag tycker det är otroligt onödigt med plastikoperationer. Liksom vad är det för mening ? Varför kan man inte acceptera hur man ser ut? Jag skulle aldrig göra en sån operation hur ful jag än känner mig. Men jag trycker inte ner någon liksom för att dom gör det. Det är ju deras val liksom men jag tycker att det är onödigt.!

Maria Ahlin - 16 År:

Plastikoperationer , ja eller nej ?

Enligt mig så tycker jag att man ska vara nöjd med sin kropp som den är.

Men jag vet också att många lider av hur de ser ut. De går och mår dåligt varje dag.

I dessa fall tycker jag att plastikoperation kan vara en lösning men jag skulle undvika det så mycket som möjligt och försöka ändra inställningen hos denna person istället.
 
Simon Landberg - 19 År:
Har man en missbildning så ja.. Då tycker jag man ska ha rätt att få det åtgärdat (gratis) resten är ju upp till den enskiljda individen :) jag skulle dock ALDRIG vilja göra nå sånt.. men är den man blev född som.

Oscar Tolnay - 17 År:
Jag menar... Det finns ju inte nåt som är direkt negativt med det egentligen.. Vissa sjukdomar ,t.ex. de som har stora tumörer i ansiktet, (elefantmannen) skulle ju inte överleva om de inte funnits "plastikoperationer" , sen sådana som har blivit gravt brännskadade kan ju också bli räddade av så kallade plastikoperationer... men jag vet inte om de var nå sånt svar du var ute efter...

Thomas Stabforsmo - 17 År:

Det är onaturligt och ser konstigt ut.



En stor mängd av dagens alla Living Barbiedolls - förebilderna till flickorna, dricker vääääääldigt mycket. Ta en kik på Paris Hilton, Nicole Richie (som nu är mamma på heltid. Men ni har sett hur smal hon har blivit?) Carolina Gynning och såååå vidare, alla har vi läst om deras festkvällar. Har vi inte sett det i Aftonbladet, har vi läst det i tjejtidningarna eller sett det på till exempel Entertainment Now på MTV. Hur vackert är det här egentligen, när celebsen ska stappla sig hemåt, vi har alla sett bilderna, vi har sett, hört och läst om händelserna.. Många i vår ålder dricker också, minst lika mycket. (Däremot inte lika dyra drinkar, och vi sprutar inte heller ner varandra med Champagneflaskor för 15.000 var och varannan helg, och tur är väl det.) Jag har hört om vänner som varit med om olyckor och behövt sjukhus, (då om olyckan skett under vissa högtider), så kan det ibland ta en väldigt lång tid för att ens komma in genom sjukhusets dörrar. Många sjukhus och akutmottagningar blir fullproppade med berusade och alkoholförgiftade ungar. Ja, ungar. Många dör en för tidig död på grund av alkoholen också, och man trasar sönder sig själv så mycket när man dricker så sjukt mycket. Vad har fört alkoholen längre ner i åldrarna? Är det föräldrarna? Är det omgivningen? Eller är det idolerna..? 
Det vet inte vi, men man kan gissa sig fram. Många tycker man är cool när man dricker. Precis som sina äldre förebilder. Sina älskade, älskade Barbiedolls.

Vi har hört kändisar stå och predika om hur mycket vi borde älska oss själva, att vi ska acceptera hur vi ser ut, att alla är vackra och så vidare, men vilka kändisar är det som säger det här? Det är till stor del, en alldeles för stor del, dessa människor som genomgått plastikoperationer som bedjar, "Älska er själva."
Varför ska vi älska oss själva om inte ni kunde det utan hjälp av kirurger och skalpeller ? 
Okej för att många möjligen älskar sin kropp mer efter plastikkirurgi (nu pratar vi skönhetsoperationerna i stil med bröstingrepp o.s.v.), men när deras plastik-ansikten berättar för oss att vi ska älska våra kroppar, så är det nästan som att de uppmanar en liksom, "Operera er vackra!" Men visst.
 Vissa vill kanske bara väl .
Nu ska jag inte säga att jag påstår att jag är helt emot detta med plastikkirugi, jag har tänkt mycket på det själv, fixa näsan och möjligen en fettsugning. Ett mindre plastingrepp.  Men inte hade jag tänkt bli någon Barbiedoll för det.
 
För nej aldrig, aldrig ska jag sitta i tv och prata om mina bröst, bröst som då folket älskar, bröst som man kunnat se i alla möjliga sorters tidningar, nej aldrig, ska jag sitta och skryta om, vilken underbar Barbiedoll jag är. Aldrig.

Båtbåt.

Jag var ute nyss med båten. Först var vädret nästan perfekt. Det blåste varma sommarbriser, jag dök från båten och såg...
såklart ingenting i vattnet. Ingen vacker.. Ehh.. fisk eller så. Vi fixade en stege så jag kunde komma upp i båten efter bad, (då jag tidigare fått åka bakom båten i ett snöre pga att båten är alldeles för hög.) Klättrade upp och sen låg jag i bikini i fören och stekte, ahh. Det blev oväder, började blixtra och så blåste det upp ordentligt. Jag och pappa bröt mot sjövettets alla regler och åkte mot vågorna, hoppade och hade oss. Vågorna fick båten att lyfta från sjön, och jag satt längst ut längst upp på fören i båten, och höll på att vicka av. Men det var sjukt kul , samtidigt som det var lite lagomt läskigt. Nerskvätt av vågorna blev man också, men faktiskt, det är nästan fånigt hur kul det var.


Det är nästan konstigt hur snabbt vädret kan förändras .
Precis som allt annat

Myggbett.

Mina myggbett blir stora som hästbett på vissa ställen av min kropp.
Särskilt låren.
Och så ett på vänster bröst, som liksom svullnade upp och blev en två centimeter brett. Det är lite läskigt

Jag vill liksom inte dö av en allergichock av myggbett. Det låter lite ... Tragiskt.

En saga om ingenting

En vind blåser tag i gräset , blad från blommor med all världens färger lyfts med av vinden och dansar en vacker dans
Det finns inga hus så långt ögat når, inte heller en enda människa befinner sig i min omgivning
Det är tyst
Så väldigt tyst
Jag har aldrig varit här förut. Den här ängen är helt enorm
Vart är jag?
Jag känner inte igen mig, jag ser inget annat än en blå himmel och denna oändligt stora äng
Varför är just jag här och ingen annan?
Hur har jag hamnat här?
Jag fångar ett blomblad i handen. När jag sedan öppnar min hand för att se på det, är det en fjäder.
Vinden tar fjädern med sig .
Var är jag?
Var är jag?
Jag minns inte hur jag hamnade här. Vad hände innan jag kom hit?
Var är alla människor jag hade kunnat mött här?
Var är alla andra?
Varför är jag ensam här , och varför just jag?

Jag tror att det här är oändligheten
Kanske är det så att jag inte existerar som en levande människa längre
Kanske är det så att jag förlorat leken, som livet leker med oss alla
Möjligen, så är det så att jag står i oändligheten, för att vänta på den jag älskar
Men varför är jag ensam?
Varför är ingen jag älskar med mig?
De som förlorat före mig, de jag älskat som förlorat leken innan jag gjorde det, varför är inte de människorna här?
Varför är jag ensam?
Kanske måste det vara äkta kärlek
Där båda parter älskar varandra
Inte bara jag som älskar
Kanske är det så att jag ska se framåt
Gå vidare
Gå vidare, från det här ?
Gå alltid vidare.

Nu ska jag bara sitta här en stund
Leka att jag lever
Ja, för nu lever jag ju, på sätt och vis.
I oändligheten.
Är det inte det vi alla ber om
Innerst inne?

If you wan´t it, show it

Call me when you´re sober mum. Call me.

Hejrå !

Nu åker jag iväg till Linneas sommarstuga och är där tills imorgon, mobilen finns om det är något . :)
Imorgon blir det Daldansen med folket .

Sommarlovshappening

Solen skiner, det är varmt och allting känns så sommarlov.

Imorse ringde Melissa vid tjugo i elva, (halv var det bestämt, men hon försov sig med tio minuter. Haha.) väckte mig och såg till att jag inte skulle somna om,. Jag gick upp, packade väskan, letade på mina nycklar som varit borta ett tag, vart hittade jag dom? - Självklart. I ett par byxor. I ena byxfickan, haha. xD Jag har letat efter dom sen i Söndags liksom. Dock har jag varit lite för lat för att leta ordentligt, men idag så kände jag verkligen, Skam den som ger sig! Sen traskade jag glatt iväg och mötte Melissa vid Milano-pizzerian. Vi hade tänkt att gå till Säters Camping och sola på den stora stranden, men vi kände att värmen höll på att döda oss, så vi bestämde oss för att stanna och steka vid Hundbadet istället.
- Jävlar, vad varmt det var ! Vi badade lite och insåg hur mycket vatten det har dunstat bort i värmen, det var någon liten kille på typ 9 år som kunde gå hela vägen ut till flytbryggan, och det är inget man normalt kan. Nu kanske det är så att bryggan är aningen inflyttad, då de hade båtracing här i helgen, men vad vet jag, det var sannerligen mycket mer långgrunt idag än vad det varit på väldigt länge.
Det kändes rätt skönt att bada faktiskt, vi har inte badat så mycket i år .. Antingen så har det varit att vi haft mens, eller så har det varit vädret, eller så har det inte varit badväder.. Lust att bada eller något sånt. Iofs kan det bero på att vissa av oss, (oftast jag) brukar vakna vid ett, äta frukost vid tre och duscha vid fem, och sen börja min dag, därav brukar det vid den tiden vara ganska kallt i vattnet.
Det går rykten om att det var 22+ C i vattnet igår, så man kan undra hur varmt det var idag. Det var jättehärligt.
Dock blev det ju sådär spec-kallt när man går ner i vattnet efter att ha legat och stekt i solen en längre stund liksom. Ehum. Ja, lite drygt var det när det var sådär långgrunt också, det liksom förlänger lidandet ännu mer.
- När vi sedan gick upp för att steka lite, så fick Melissa tråkigt. Jag låg och läste en bok, lyssnade på mp3:n och njöt av solen. Sen kände jag hur liksom iskallt vatten rinner sakta men säkert ner över hela min överkropp. Sen börjar hon att kasta vattnet på mina ben och i ansiktet , everywhere ! Det var skitkallt ! Hahahah xD
Jag hade också vatten , som jag slängde iväg på hennes mage. ^^

Vi låg där från klockan tolv ungefär, och jag kom nästan nyss innanför dörren, nu vill jag ha mat. Vi hörs !

Glad sommar .

Kom hem nångång ! <3

Lars Winnerbäck Sommarturné 2008

Nu har jag biljett till Lars Winnerbäck 30/7 i Säterdalen.  Har du ?

Calm ..

"When I was a little girl, I thought that I could reach the horizon if I just stretched my arm far enough."

...

Sometimes I wish that I could lie down and wish all the pain away.
Sometimes I wish that I could lie down and wisper my secrets out in the air, to someone who answered, to someone who doesn´t exist . Someone, who won´t tell them to anybody else .

Movietime !

Melissa och Råttan är här och ser på film. Robins film, Pulse. Den såg jag igår, den är rätt bra, faktiskt. Väldigt djup o.s.v. Se den !

Let the goodtimes roll .

Sommaren den blir bättre.. och bättre.

Säter Cruising 2008 Är Över
Vilka minnen jag har - Vilken underbar helg, tack ! <3

Jag träffade på två väldigt speciella personer:
Sebastian Wiklund
&
Anton Backlund
Och det är fränt åt helvete, barndomsminnen ! Sebastian och jag lekte när vi var små, och vi har inte setts på skitlänge, minst 6 år iallafall. Likaså jag och Anton. Eller aa, Anton har jag sett några gånger, men vi har inte umgåtts.

Alla ni andra som jag träffade ska inte känna er bortglömda, ni förgyllde min helg allihop ! Tack <3.


Fan vad fräna vi är .

Funny thoughts

Your Brain's Pattern

You have a dreamy mind, full of fancy and fantasy.
You have the ability to stay forever entertained with your thoughts.
People may say you're hard to read, but that's because you're so internally focused.
But when you do share what you're thinking, people are impressed with your imagination.

100 Personal Questions About Yourself

1. Bästa sexplatsen?
Beror på. Sängen är mjukast dock.


2. Favorithalstablett?
Bafucin - Den gula förpackningen


3. Är du ofta sjuk?
Njae.


4. Gillar du anonyma bevakare?
Här på bloggen är allt ganska anonymt, whatever liksom.


5. Vågar du rapa högt inför andra?
Kan inte rapa. =/


6. Skriver du mer än 2 utropstecken?
Knappt, bara i CP-fall. :p


7. Vad är klockan nu då?
18.00


8. Vad är det för datum?
15 Juli.


9. Vad ska du göra sen?
Ta upp väskan med klänningar som jag ska designa om inför Nostalgidagarna.


10. Är du inne på msn nu?
Alltid.


11. Hur många har du blockat på din msn?
Ingen aning, inte särskilt många,. Blockar och raderar dom jag inte känner för att prata med.


12. Är nallar söta?
Jadå.


13. Är Rob söt?
Rob är säkert ashet. Jag har ingen aning . :)


14. Vart handlar du helst mat?
Ica.


15. Favoritglass?
Lavazza kulglass.


16. Hemmakväll eller fest?
FEST!


17. Privat fest eller festa med folk på stan?
Båda. :)


18. Ditt nordiska favoritland?
Sverige I guess? x)


19. Älva eller vampyr?
Älva säkert.


20. Gud eller djävulen?
Gud.


21. Vilken övernaturlig förmåga skulle du vilja ha?

Tankeläsare kanske.

22. Hus eller lägenhet, vad väljer du?
Nu: lägenhet, men hus sen när jag skaffar familj.


23. Favoritgrönsak?
Gurka!


24. Har du anorexia?
Nej, nej.


25. Vem shoppar du helst med?
Nån kompis.


26. Räcker hundrakronor till mycket när du är inne på H&M?
Näe .. :p


27. Hur vill du dö?
Med någon som håller mig i handen, så jag hinner säga hejdå.


28. Skulle du vilja att det görs en sida för dig på lunarstorm när du dör?
Ja, varför inte? Vem vill inte bli ihågkommen?


29. Nedfryst, aska eller nedgrävd när du dör?
Nedgrävd.


30. Är bilddagboken den bästa sidan som finns?
Öh.. Nej.


31. Hur ofta sitter du vid datorn?
Inte särskilt ofta nu på sommaren.


32. Har du klippt ditt eget hår?
Nångång, long time ago.


33. Har du gråtit efter att du varit hos frisören?
Jaa, förra sommaren, USCH!


34. Favoritöl?
Heiniken eller Spendrups. Bara för att jag reagerar snabbt på Spendrups. :p


35. Vitt eller rött vin?
Vitt.. Typ.


36. Öl eller vin?
Öl.


37. Coca cola eller red bull?
Coca-cola som läsk, Red bull till blandningen.


38. Vad ska man blanda vodkan med?

Red bull för bästa smak. :)

39. Havet eller sjön?
Dammsjön.


40. Favoritö?
Öhh..


41. Vem står dig närmast; mamma eller pappa?

ÖHHH, pappa?

42. Vad klarar du dig inte utan?
Papper och penna.


43. Behöver du mer kärlek?
Man kan aldrig få nog av kärlek.


44. Blir du full varje helg?
I stort sett... Ja.


45. Är du natt eller dagmänniska?
Nattmänniska.


46. Är du vampyr?
HAHA, - Lätt ! xD


47. Har du varit med i något rollspel?
Aarå.


48. Favorit "the sims"-spel?
University typ.. Har inte spelat the sims på aslänge ;o


49. Festa eller festival?
Beror på vilken festival det här, men festa blir nog valet i kvalet.


50. Ska du på pride?
Nope, men har varit där förut.


51. Vill du det då?
Aarå, det är asgrymt. Och man får gratis kondomer!


52. Är du transa?
Nää.


53. Vad skulle du ändra på om du fick åka tillbaka i tiden?
Mitt sätt att vara


54. Vad skulle du välja, åka framåt i tiden eller bakåt?
Jag står bra här.


55. Barn eller vuxen?
16 år låter jättebra.


56. När ska du flytta hemifrån?
Iiiingenaning.


57. Eller har du redan gjort det?
Vah, nää.


58. Går du i kyrkan varje söndag?
Nej.


59. Svävar du på rosa moln varje fredagkväll?
Njae, inte riktigt då va?


60. Har du piercat någon?
Näpp.


61. Är du laglig?
Njaaaa.


62. Skulle du kunna tänka dig att skönhetsoperera dig?
Jaa!


63. Värsta musikstilen?
Death Metal typ.


64. Resesätt du föredrar? (båt, bil osv.)
Kryssningsfartyg. :)


65. Är Britney en bra mamma?
Öhh.. Nej.


66. Vem är du mest lik i mumintrollet?
Sniff (;


67. Vilken skådespelare är hetast?
Leonardo DiCaprio


68. Tvättbräda eller ölmage?
Näst intill tvättbräda.


69. Vill du ha barn någon gång?
Aa (:


70. Har du sjungit singstar nångång?
Aa,, nångång.


71. Vilken är din favorit då?
Ingenaning.


72. Favoritparfym?

Britney Spears - Fantasy

73. Använder du deodorant?
Öhh, ja?


74. Är du beroende av nånting?
Typ, ja.


76. Favoritradiokanal?
Rix Fm.


77. Favoritbil?
Lamborgini . Nej inte vet jag. :p


78. Vad tycker du om att helen sjöholm har legat på sverige toppen i över tre år?
Trevligt för henne du xD


79. Favoritförfattare?
Hmm...


80. Vad vill du bli när du blir stor?
Ledare för FN!


81. Favoritmodeexpert: olivia eller sofia (båda från aftonbladet)?
MEN USCH FÖR SOFIA. Får bli Olivia då.. Whateveeer liksom.


82. Senaste biofilm du såg?
Uuum.. Ingen aning.


83. Skulle du torka dig med pengar om du hade flera miljoner?
Hahah, nej.


84. Är du rik eller fattig?
Väntar på mina pengar :D


85. Vad tycker du om Beckhamfamiljen?
Uuh .


86. Favoritsport?
Dans.


87. Silvertåget eller kustpilen?

Silvertåget! Menar du den där spökhistorien som gick på tv förut? Fan vad bra den var.

88. Har du sett filmen spökhistorier?
Hm... Tror inte det.


89. Var den bra då?
Har ju inte sett den, sa jag ju.


90. Vilken historia är läskigast?
Minns inte riktigt.


91. Har du långt hår?
Jaa.


92. Vill du ha längre/kortare?

Liiite längre bara.

93. Schlagernörd eller?
Wtf, nej.


94. Kungafamilj eller president?
VOTE TOVEH FOR PRESIDENT! Nej, xD Inte vet jag, Kungafamilj är vackrast.


95. Sämsta veckodagen?
Söndag..


96. Har du en dålig hårdag idag?
Nää.


97. Tror du på ett liv efter döden?
Ibland, ibland inte.


98. Är du politiskt intresserad?
Aa. Eller aa, typ.


99. Är du rädd för att dö?
Ja, jag vill inte lämna efter mig allt det här. Vissa saker måste göras.


100. Vad är klockan nu då?
18.14

Travel the world and the seven seas

Nu har det sprungit folk ut och in här ur min lägenhet bäst dom vill i väldigt många dagar. Jag har ingen aning om hur många faktiskt , bara att det är en jävla massa. Vi har sett på många filmer, och lite fest på det ;D

Nu ska det väl lugna sig lite. Melissa har dragit hem nu och resten av folket jobbar och har sig. Stackars.
Jag har suttit ett tag och kollat klänningar från 1950-talet också, jag ska dressa upp mig till Torsdagen, jag kommer bli skitfin. Inte riktigt kanske, men jag blir en kul attraktion att titta på. På Fredag ska jag åka fräningbil. Nån gul dodge med cab, jag, Melissa och Maria (om hon blir frisk) kommer synas i den bilen. Vinka till mig, jag lovar att jag vinkar tillbaka om jag ser er ! :D:D:D¨
På torsdagen kommer jag möjligen att synas på båtcruisingen,. Inte för att våran jättevikingbåt är nån frän racerbåt från 1950 talet, men det är nostalgi så det skriker om det, kan jag lova. :) Vår båt är träig, stor, ganska ful och går inte särskilt fort. Ni kan inte missa oss.

||Jag saknar er !||

Sommar, sommar, sommar !

Åh vilken bloggångest. Jag skriver inget, är knappt aktiv, även då jag länkar febrilt till bloggen via msn.
Ja, varför skriver jag inget?

Inte för att låta fånig eller så, men jag är upptagen :S  Jag umgås med folk, är sällan hemma längre stunder, och när jag väl är hemma, har jag någon med mig, som jag inte tänker plåga med att sitta här och blogga och lämna min stackars kompis ensam. (Som de senaste dagarna varit Melissa som i stort sett bott här med mig ^^ )
Men ni klarar er säkert, haha.

Det här, det här är sommarlov.

Everyone loves Björn

Jag har mött Björn Gustavsson, har du?

Hejdå Sverige

Gud, jag törs inte åka. Tänk om vi krockar med bussen, eller infekteras av något norskt virus. Eller om någon Tjernobyl liknande händelse skulle ske nära Norge, väldigt nära Norge. Eller om det blir något jävla terroristdåd?

Vafan, ge dig Toveh. Vad tänker jag med?
Jag ska duscha nu, hejdå, igen. <3

Bye bye Sverige

Klockan 09.00 kommer Therese med deras bil och ställer sig, för att packa in mig och mina väskor i deras bil.
Sedan bär det av till Borlänge. 10.00 startar bussarna, och där börjar resan ut ur Sverige.
- Mot Norge !
Noway. Jag vill inte åka. Jag kommer sakna alla så sjukt mycket :s
Men hörni, jag finns på mobilen, för er som har numret. Ni som inte har det kan fråga era kompisar, någon har det säkert. Det är samma kostnader inom norden, så det kommer inte kosta varken er eller mig någonting.
Inte för mig iallafall, för jag smsar gratis.

Men allihop, frånoch med idag, 2/7 till 6/7 så kommer jag nu befinna mig i Norge, om ni inte förstog det. Detta är en period på fem dagar som kommer bli den längsta "korta perioden" i mitt liv, hittills.

Ha det så jättebra.
Ta hand om Sverige åt mig , och SLÄPP INTE IN NÅGRA RYSSAR OM DOM VERKAR MISSTÄNKSAMMA !
(Det är mig dom vill åt) Haha . :)
Vi ses !
7 Timmars bussresa ser jag verkligen fram emot.
//Tovelin Eriksson 06.52

Summertime

Sommar -08 Best ever.

Även fast jag nu stressat runt åt helvete och missat Peace&Love, så är jag JÄVLIGT nöjd med början på mitt sommarlov.

Idag ska jag till soc. klockan 13.15, känns jättebra, då jag festade hela kvällen igår.  Tack för en sjukt rolig kväll, Melissa, Linnea, Malin, Robin, Råttan och KakanVi var vid sjön på udden och hade mysfest. Jag utbrast att; Det här är sommarlov! Dock så verkade det inte riktigt som att de andra höll med, det var lite kallt och sådär. Men vafan. Jag trillade på en sten och slog mig på knät också, det svider =/
Dagen innan igår, så var Melissa och Robin här, och fan vad kul, vi såg på den fruktade jävla äckelfilmen Ju-On - The grudge! Jag dog några gånger under filmen, och trots Dooleys och Vodka, så var jag jävligt rädd. Jag har sett filmen förut, dock så insåg jag att jag inte sett särskilt mycket av den filmen när jag såg den för första gången, hemma hos Felicia. Varför? Jo, jag gömde mig så hårt i en kudde att jag nästan fick syrebrist. Lite halvjobbigt sådär, yr i huvudet och så. Bara så att ni allihopa vet så såg vi den japanska originalverisionen, inte den amerikanska. Haha, kul var det iallafall. Jag och Melissa satt och grät efter filmen, då menyn som spelas upp visar klippet ur filmen, när tjejen i skuggform skrider genom poliskorridoren (vilket man ser genom en monitor, då kameran fångar henne på film) och plötsligt attackerar kamerajäveln. Ja, när tillochmed menyn är läskig till en film, då jävlar i mig, är det en fruktansvärt äcklig film.
Jag drömde dessutom mardrömmar om den hela natten! Tjejen kröp upp i mitt knä och lät sådär äckligt .. Bu-hu-hu.

Idag efter mötet ska jag hem och packa, packa, packa. Jag vill inte !! Vi åker ju till Norge hela dansgänget imorrn. 7 timmar buss utan uppehåll känns skitbra. Knappast. Usch. Jag kommer inte orka. Jag vill inte åka! Alltså, samtidigt som jag jättegärna vill åka, så vill jag inte alls. Jag orkar inte träna, jag har ont i ryggen, jag orkar inte anpassa mig till något nytt just för tillfället, koncentrera sig ordentligt på att höra vad de andra människorna säger är ju en konst i sig, och det tar på energin, kan jag lova. Man har knappt någon fritid på dom här tillställningarna, hela tiden måste man göra någonting. Frukost vid sju, åtta, sen träning. Sen är det ju dom hära workshopgrejerna också, jag ska lära mig dansa Swing! Det ska bli jävligt kul, men vi får väl se om jag fattar något. Just nu känner jag ,att jag inte alls vill åka. En till grej, JAG KOMMER SAKNA ALLA I SVERIGE SÅ SJUKT MYCKET! Jag kommer känna mig tom utan er .. Nu har jag ju mitt armband igen, så Fredrika är med mig <3. Melissa har jag ett halsband av, Felicia har jag också ett halsband från, och så vidare.
<33