Come on-A my house

I FOUND IT! YEAAAAH :D Alltså, intromusiken till "Girls at the playboy mansion" eller "Girls next door" dom det också så fint kallas. Orginalet är framfört av Roosemary Clooney, men den här verisionen är tusen ggr så mycket bättre, den är gryym! Den heter: Come on-A my house - Nasty tales and their orchestra
Googla den, den är grym. Jag kan inte säga så mycket annat:D Ahh.. Ja hörni flickor och pojkar.

Efter en stunds letande så hittade jag den, yaaaay! Och jag har haft den på repeat oräkneligt antal gånger. Eller som smarskaften säger; X antal gånger. Höhh ;D
Idag ska jag och pappsen och broosshhh packa. CUZ´ TOMORROW I´M OUT OF HERE. Nejrå, jag ska bara iväg till stugan. Mobil ni som vill nåt ! Ni behöver faktiskt inte vilja nåt heller.. Hör av er ändå. (:
Vi ska åka klockan 07.00 (!!!!!!!) imorgon. Sen ska vi stanna i Rättvik (<3<3<3<3!!!!) och hämta boxen vi beställt, då affären här neranför mig inte fått in alla boxar till sin ombygda affär än. Sen ska det bli paarty. ;D

NASTY TALES AND THEIR ORCHESTRA COME ON A MY HOUSE LYRICS

Come on-a my house my house, I'm gonna give you candy
Come on-a my house, my house, I'm gonna give a you
Apple a plum and apricot-a too eh
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house I'm gonna give a you
Figs and dates and grapes and cakes eh
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house, I'm gonna give you candy
Come on-a my house, my house, I'm gonna give you everything

(instrumental interlude)

Come on-a my house my house, I'm gonna give you Christmas tree
Come on-a my house, my house, I'm gonna give you
Marriage ring and a pomegranate too ah
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house I'm gonna give a you
Peach and pear and I love your hair ah
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house a come on
Come on-a my house, my house, I'm gonna give you Easta-egg
Come on-a my house, my house, I'm gonna give you
Everything - everything - everything


Den är inte särskilt variernade, ganska enformig. Men det gör inget, den är grym :o

Sakna mig inte för mycket, I´ll be back soon. ;o

Underbar och älskad av alla


Good evening people! Jag har just ätit en tallrik med strips och ketchup (jaaaa, jag tänker så mycket på formen, jag är så hälsosam.) till sísta avsnittet av "Girls at the playboy mansion", och tidigare idag hyrde jag, Love och pappa film. Yes! Vi var på kupolen också, men dom lät mig inte springa runt i klädaffärerna så länge ;o Sen kom jag att tänka på modelldraget i min släkt. Anyway, enjoy.

Ja, strips har blivit det perfekta kvällssnacket till kvällsprogrammen. Seriously, jag har bara kört med det i två kvällar hittills, men I dunno, I like it! Jag kommer alltid att tänka på det här "Fish'n chips" när jag ser stripsen ligga och steka där inne i ugnen, jag skiter fullständigt i vad rätten egentligen innehåller, men just det här med att stripsen ligger i ett uppslag tidningspapper. Ursäkta, men jag tycker om det ;o jag har personligen faktiskt provat, ganska många gånger. Men nu var det några år sen sist, kanske ska testa igen?
Jag åt strips till sista avsnittet av "Girls at the playboy mansion" , och jag har fått värsta feelingen över Holly Madison, hon är sååååå fiiiiiin ;o  ! Jag har aldrig liksom kunnat gilla någon känd blond uppblåst sak, men Holly jobbar ju vardagligen, är rätt intellegent, smart , bra, helt enkelt. Jag gillar henne. Enda problemet är att hon är liksom Hugh "Puffin" Hefners no.1 girlfriend. Spela roll om hon är number 1 eller inte, hon har med honom att göra. Det känns mer som om att Holly, Bridget och Kendra är hans barnbarn, och älskar honom som sin.. typ.. Morfar? Never in my life att jag skulle pussa någon av mina två morfarar på munnen, men liksom, det ser knappt ut som äkta kärlek, riktigt, men vad vet jag, jag är brunett från Säter, my point doesn´t really mean that much to anyone. Men men, jag älskar introt till serien också, inte själva animeringen och skiten utan låååååteeeeeeen god damn it. Någon som vet vad den heter? Give it to me.
image4

Ja, vi har hyrt film idag. Fyra stycken. "Flood", "Hannibal rising", "Gustav" och en till jag inte har nån aning om om vilken det var... Orkar inte kolla nu. Vi såg "Flood" idag, ja, inte skulle jag vilja påstå att det var någon vidare bra katastrof film. Jag och pappa är trots allt proffessionals på att döma Katastrof filmer ;D Säger vi, nejmen faktiskt. Superfire, filmen som var så lång att dom delade upp den på två kvällar, det är fan en av dom bästa, nej, det är nog den bästa jävla filmen inom naturkatastrofer jag sett. Gosh, jag minns en scen när byns och närliggandes alla brandmän står och sprutar vatten på alla husen, medans resten av alla invånare evakueras, kör i långa bilköer, sakta, sakta ur stan. En liten flicka, eller är det en pojke? Jag minns inte :o ,  hursomhelst, han/hon vill ha med sig sin skål med sin guldfisk i. När han/hon ska klättra upp på en bil så knuffas skålen ur hans händer, och så zoomar kameran in på den stackars lilla krabaten som ligger där och hoppar, plaskar och försöker få det sista ur vattnet som sakta flyter bort. Uhuhuh. T___T 

Visste ni att min mamma jobbade för en modellagentur när hon var yngre? Hon hatade det och vägrade göra det, men hennes mamma, - mormor, tvingade henne. Hursomhelst så tycker jag hon var duktig, bilderna blev bra, men dessvärre är det ett hemskt åttiotals mode. Ja, jag vet, jag dissar the 80's. Men vissa stilar är helt okej, men den här var extrem. Inte en enda tjej på bilderna har kläder som ser någorlunda bra ut. Uschhhh. Iallafall, mamma var modell. Hillevi Rombin då? Min mormors .. syster , eller nåt sånt, hon var ju den första svenskan som vann Miss Universe. Miss Suecia, Universums första svenska vinnare i Miss Universum och fjärde vinnaren i räkningen. Lite coolt är det, right? Just admit it.
Detta skedde år 1955, och vilken lycka det blev för svenskarna. -Och för mitt släkte.
Och ja, visst var hon vacker allt. Men den 19:onde Juni 1996 skedde det otänkbara. - Flygolyckan.
Hillevi, hennes man, G David Shine (känd regissör och hotellägare i Hollywood. De träffades i början på Hillevi Rombins filmkarriär.) och en av deras fem söner, F Berdnt Shine, var ute på en flygtur. Sonen var pilot då något gick fel, de kraschade och alla tre dog omedelbart.
Idag ligger dom begravda tillsammans i Westwood memorial park i Los Angeles.

                                            R.I.P Hillevi Rombin

image1image2image3
image5

Söndagkvällshumor


Ibland händer sånadär saker, som blir till sånadär "moments" man bara måste skriva upp, som man skratta åt ganska länge. Och vetni? Jag fick just ett sånt.

Little t - U r trying to bend the truth ,. säger:

brraaaaaa leeen. Jag mår fint vetu

Feliic säger:

Brabra ;D Vad göru?

Little t - U r trying to bend the truth ,. säger:

inte myckeeeeet assååååå, tuggar guum och lyssnar på beaaaat asså leeen. durååå?

Feliic säger:

Jag typ.. slipar till lådorna på mitt skrivbord... dom är lixom.. svåra att få ut. :P

Little t - U r trying to bend the truth ,. säger:

hahahaa okej

Feliic säger:

xD

Little t - U r trying to bend the truth ,. säger:

Felicia på en söndagskväll: Slipar skrivbordslådorna

Toveh på en söndagskväll: Hurrar över hur stora bubblor hon kan blåsa med sitt tuggummi

Feliic säger:

xD

Feliic säger:

Har man liv så har man ^^

Little t - U r trying to bend the truth ,. säger:

hahah ohhh ja


And I was like, OMG!  HAHHAHAHAHAHAAHA XD
Kanske är det dock bara jag som tyckte att det där var skitkul pga min övertrötthet, men I don´t think so. Eller..?

Happy easter!



Glad påsk darlings! Jag har inte sett en endaste jävla påskkärring, ingen sol heller. Igår var det snöstorm, nu är all snön borta! Jag vill se på film och nu är det såhär, jag är seg. Hahaha, enjoy!

Nej, faktiskt inte, det är helt jävla otroligt. Inte ens jag har sett en påskkärring, och jag bor i stan. Det är inte sant?! Iofs så har jag aldrig råkat ut för något fult utklätt barn som tränger sig på och ska ha godis, (fast, lite gulligt är det allt, vem lekte inte påskkärring som liten?) eftersom jag bor i lägenhet, i trapphus, med kod vid grinden och porten, klart åt helvete att det inte kommer in nån här. Rätt skönt faktiskt. Ska jag vara ärlig så har jag aldrig fått chansen att ge godis till påskbarn. Jag har aldrig någonsin never ever träffat på några sånadär som kommer hit och ringer på, det är nästan tragiskt.

Som tidigare nämt, det var snöstorm igår, iafall, som pappa kallade det: Tovelinnstorm.
Bara jag som tycker att det blir snöstorm när snön faller i mängder, och faller åt alla håll och kanter och det blåser lite mer än vanligt,. Personligen kallar jag det för Säterstorm. Här händer det ju aldrig nåt, aldrig några större vågor på den där jävla sjön eller nåt regn som skapar en mindre översvämmning eller nån storm som blåser lite mer, än när det blåser, ja, lite mer än vanligt. Så när det blir litesådär så kallar jag det för Säterstorm. OCH BTW, varför är kulingvinden starkare än vanlig storm? Storm låter väl fan så mycket starkare än kuling. Kulingvind låter ju som de där vinpustarna man känner när man är ute med båten och tycker att det blir lite lagomt stora vågor. Bah.
Idag är iallafall 80% av all den snön som landade här igår, borta. Bortblåst, smält, borta! Yaay! :D :D
Men inte skiner solen. Suck. Kan man inte ens få lite solsken såhär på självaste påskafton? Är det påskafton idag för det första? Jag tror då det iallafall. SKITSAMMA DET ÄR JU FÖRFAN... vad är det.. MARS! LITE SOL KAN MAN VÄL FÅ!? Ja, lite sol fick jag, i ungefär 30 sekunder, som mer såg ut som en spegling av en solstråle, en solkatt, en svaaaaaaaaag sådan.

Jag vill se på film. =/ Fast inte ensam. Jag vill mysa liksom. Jag fick ju "The holiday" av mormor i Torsdags, med Kate Winslet, Jude Law, Jack Black och Cameron Diaz. Varför valde jag att fetstila Kate Winslet och Jude Law? Jo, Kate Winslet är ju så jävla bäst och Jude Law är bara sååååååååå sexig.. :D En viss Robin från Sthlm tyckte att han såg feminim ut, dumma han. Jude är sexig, inte feminim. Inte det minsta. Sådetså :D Tillbaka till ämnet iallafall, jag vill se den filmen, fast då inte med pappa och Love utan någon trevlig person man kan mysa med. Av det manliga könet .
I övrigt så får jag nöja mig med att se nån annan random film. Eller varför inte en skräckfilm? Åh, typ "Fredagen den 13:onde" eller "Huset som Gud glömde" (alla tycker att huset i filmen ser ut som det huset jag bor i när jag är hos mamma. Suck.) Dessvärre har jag aldrig sett dom filmerna, jag planerar starkt att göra det faktiskt. Jo, skräckfilm vill jag se :D :D :D PAPPAAAA! Nu ska vi se på film.

Jag känner mig sååååååå seeeeeeg. Igår låg jag i sängen hela dan, bokstavligt hela dan. Och idag kom jag inte in i duschen förns jättesent, typ halv tre. Så pratade jag med Jacob också, då blev Toveh glad. ^-^
Men nu ska jag sega vidare...
Vi hörs!
xoxo
Little T

Hello Sunshine


Hej allihop. Idag fick jag se färdigt på "En obekväm sanning" på NO:n, och nationella muntliga proven i svenska fortsätter. Jag hade en fantastisk dag med Fredrika på KU, (hahha, kakorna :) Och nu gick min nagel av. Helvete. Maria knäckte min rygg och jag är trött och har gurka mellan tänderna.

Yes. Pappa hämtade mig från skolan, han körde förbi precis när jag kom gåendes på vägen. Så åkte vi iväg till Skönvik för att äta glass, men så ringer Gika, och jag ska möta henne vid kyrkan och så ska vi gå till KU. Jaa... KU ja.. Vi kom dit vid tre nångång, så ringde vi efter Bengt och massa, för att fråga när det öppnade. Haaaaaaalv fyra sa Bengt. Nä! Fyra var det. Men han sa halv. Vi gick in via Prästgärdsskolans dörr och smet ner, och fikade lite. (A) ingen annan var ju där :o, sen började en kille smyga utanför fönstret. Eller aa, han stog och väntade på att få komma in, vi smög, den jäveln skrämde mig typ trettio gånger ! Jävla, idiot, gå runt och försvinna runt hörn och sen dyka upp mitt framför fönstret när jag står och kikar, INTE ACCEPTABELT. Jesus christ. Ja, jag och Gika åt kakor och drack juice. Det var mys :D Sen kom det folk. Och då fick vi reda på att fikat kostar (!) och man får skriva upp sig om man ska ha fika, och betala en annan gång. Men det råkade ju jag och Gika glömma idag :O.. ja, "råka".. ^^
Höhöh. Vi tog lite gurkor , jäste i soffan och la gurkskivor på ögonen, det var mys :D

"En obekväm sanning" är en jävligt obekväm film, man blir ju så berörd, självklart så var jag påväg att gråta under filmen. SUCK! Men den är ju obekväm, och sådär... Och lite läskig.. Dock har jag studerat mycket i ämnet global uppvärmning, men vissa saker visste jag faktiskt inte.. Uhu.

Sandra masserade mina axlar idag. Hon fick nästan ut en av mina muskelknutar ! Hallelujah. Men god damn it vad ont det gjorde .. Det var helt sjukt, jag trodde att jag skulle svimma. Och sen kom Maria. Inte Maria Magdalena eller Maria, jesu moder, som man så fint säger, utan Maria Nordin i min klass. Och skulle vänligt knäcka min rygg. Lyfta tag i mig et voilá. *KNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK* , and I was like OMG! jag skrek och hyperventilerade, det knakade nerifrån svanken och upp i nacken, (och för er som inte vet det är det varken bra eller särskilt normalt.) och det hördes ljudligt, klart och tydligt, och i mig bara ekade det. Jesus christ det var hemskt ! :o
Sen var jag spaghetti. Spaghettio all over. Jag var.. spaghetti, ringlig och ranglig. Och okontrollerbar . -_-'

Så nu ikväll gick jag och pappa till Dalarasten och firade att han fått lov från jobbet nu. Jag åt fiskplanka och han Filé Oscar, för er som intresserar er i vad vi åt. Och jag blev sååå jääävla mätt. Så nu sitter jag här och jäser som en.. en bulle.. Eller snarare en pizzadeg. Som liksom jäser över kanten och liksom nästan suckar över hur mycket man jäser. Degen alltså.
Nu är jag väldigt upptagen. Jag ser på filmen "Hannibal". (Ja, fristående fortsättning på filmen "När lammen tystnar". Synd att Clarice Starling är utbytt, hon ville tydligen inte ställa upp på denna filmen. Än en gång, onödig information för er som intresserar er lite extra i mitt liv och min text.)  Men jag ska återgå till filmen och jäsa lite mer.
Ha en skön kväll.

Vi hörs!
xoxo
Little T