It's just another ordinary miracle today

Vad ska man göra en kväll som denna?
- Jag sitter än en gång på hotellet i Sundsvall, och det enda som fortfarande förbryllar mig med den här platsen.. Är utsikten.
Jag och Love har nu sett hotellets alla filmer på Movie channel 24, jag har sovit halva dagen .. Ångest, vill jag kalla det.



D
et finns något överallt. Något som berättar något, fast.. Vi vet inte riktigt vad. Det är inte heller alltid vi märker att det visas något speciellt för oss. Jag vet inte vad, men det finns där. Alltid.

Imorse - Kliver pigg upp ur sängen, går in i vardagsrummet och blickar ut genom fönstren. Solen lyser försiktigt in i rummet, smyger sig på, som för att säga godmorgon. Jag ser hela Sundsvall, och beundrar bergen som aldrig verkar ta slut.

Jag joggar genom korridorerna , och ner för trapporna . Två våningar. Genom lobbyn, ett glas juice, hälsar på konferensgubbarna som snart ska in i lokalen kallad "Radiomasten". De ler glatt och hejar trevligt. Jag joggar vidare, förbi hissarna och kvinnan och mannen i konferensreceptionen. Ner för trapporna, och så ner till entréplan.
Patrik och Pernilla ser upp från receptionsdisken; "Godmorgon! :)" Trevliga receptionister det där alltså.
In till frukosten. Det luktar kaffe och bybakat bröd. Johannes Brost och hans dotter är tydligen kvar, de hejar.

Tar min bricka med en smörgås, ett glas jucie, en kopp varm choklad, en kopp café au lait och så en tallrik med youghurt med alla möjliga nyttigheter i. Ett långbord för mig själv. Placerar mig längst in vid fönstret,, stirrar ut över Sundsvall.
Bergen ser fortfarande ut att vara så oändliga. Evighetsföljande. Dimman ligger ännu kvar över de högsta topparna.

Godmorgon, världen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback