NYÅRSLÖFTE - Say what ?

Alla ni med nyårslöfte. Skippa skiten.

Tjockisar, ni kommer inte gå ner 20 kilo till sommarsemestern! Det blir inte ens någon fucking jävla semester!

Rökare - ni kommer inte sluta röka, det kommer funka i några dagar innan ni börjar tända eld på morötter av abstinens.

A-lagare, bänken är där den är. ni kommer inte därifrån, för ni kommer inte klara av att försöka utan den där jävla ölburken. Kanske blir det så att ni vinglar iväg och byter bänk, men favoriten kommer ni alltid tillbaka till.

Ni som vill börja leva hälsosamt, gå ut och gå två timmar varje jävla dag och äta bra mat, ni kommer aldrig orka förändra så mycket, och suget efter choklad försvinner inte bara sådär. Glöm det.

Ni som bestämt er för att renovera huset, är det verkligen värt det? Det kommer bara bli så jävla illa och ni kommer aldrig orka göra klart, för att sen ta in hantverkare och byggnadsarbetare som gör det åt er för en rejäl summa, då ni blir ruinerade och ansöker om skiljsmässa.

Grannar, ni som bestämt er för att skaffa lite grannsämja i radhuset, NO FUCKING WAY ! Ni kommer ändå inte kunna sluta klaga på den där ungdomen som spelar för hög musik, kärringen som slänger fimpar på eran gemensamma gård, inte heller kommer ni kunna sluta störa er på det där paret som bråkar och slår i saker hela tiden, och den där hunden som aldrig kan sluta skälla och skiter på gården, och ni kommer inte kunna sluta sura i hemlighet för att ni inte blev bjudna på den där middagen eller bröllopet. .. Grannar i osämja är, och kommer alltid förbli, grannar i osämja.

Dags att sluta stressa? Näru, never. som en riktig dalbonde hade sagt, "Hä' gån't nå'."  - Det går inte. Om du slutar stressa, hur ska du då hinna tvätta, hämta/lämna barn, plugga, festa, shoppa, handla, umgås, laga mat äta mat!

Bara.. glöm det.

Postat av: Mikaela den 2010-01-01 @ 20:55:19

HAHA nej men Tove då :D håller inte med på första punkten ;) jag hade som nyårslöfte till 2009 att gå ner 12 kg, jag gick ner 17 haha :D Nu ska jag gå ner 8 kg, men helst 10 :)

Postat av: mia den 2010-01-05 @ 23:34:41

Ja, män än't ä synn om hunn? Stå å skälla dagarna i änna... :) Litä irritäjting å!!!

Postat av: flamman den 2010-05-06 @ 05:28:44

hållä mä dä hä äskit mä nyårstammel . bra skrivät .


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback